Verpleegkunde - Campus Brussel (Internationaal Traject)

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie te laten ontdekken zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Je start jouw Odisee-verhaal en tijdens de onthaaldagen zal je een heuse ontdekkingstocht (een Odyssee) aanvatten zodat je vertrouwd raakt met de werking van de hogeschool.

Eerstejaarsstudenten worden op maandag 24 september 2018 verwacht voor de eerste onthaaldag. We verwelkomen je graag op de campus vanaf 8u30. Vanaf het onthaal zal er bewegwijzering worden voorzien, zodat je op de juiste plek geraakt. We gaan stipt om 9u00 van start en eindigen die dag ten laatste om 18u00. Studenten van het tweede en derde jaar worden verwacht op maandag 24 september 2018.

Het programma van de onthaaldagen vind je hier.

Voor meer informatie kan je terecht op het studiegebiedsecretariaat (02 609 81 52).

Start academiejaar

Voor de eerstejaars: maandag 24 september 2018 wordt het academiejaar officieel geopend met de onthaaltweedaagse en op woensdag gaan we dan meer inhoudelijk van start.

Voor de tweede- en derdejaars: maandag 24 september 2018 wordt het academiejaar officieel geopend en gaan de lessen van start.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info volgt later.