Verpleegkunde - Campus Brussel

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie te laten ontdekken zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Je start jouw Odisee-verhaal en tijdens de onthaaldagen zal je een heuse ontdekkingstocht (een Odyssee) aanvatten zodat je vertrouwd raakt met de werking van de hogeschool.

  • Eerstejaarsstudenten worden op maandag 23 september verwacht voor de eerste onthaaldag. We verwelkomen je graag op de campus vanaf 8u30. Vanaf het onthaal zal er bewegwijzering worden voorzien, zodat je op de juiste plek geraakt. We gaan stipt om 9u00 van start en eindigen die dag ten laatste om 18u00.
     
  • Studenten van het derde jaar worden voor de introductie van het nieuwe curriculum verwacht op maandag 23 september. We verwelkomen je graag op de campus vanaf 8.30 uur. Het onthaalmoment gaat door van 9 tot 11 uur.
  • Studenten van het vierde jaar worden verwacht op vrijdag 20 september voor een onthaaldag. Deze zal doorgaan van 9 tot 13 uur in de breakruimte 4de verdieping.

Voor meer informatie kan je terecht op het studiegebiedsecretariaat (02 609 81 52).

Start academiejaar

Maandag 23 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info vind je hier.