Verpleegkunde - Campus Aalst

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

 • Studenten 1e jaar verpleegkunde worden op maandag 23 september 2019 verwacht op de campus.
  We willen van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie te laten ontdekken zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten.  Je start jouw Odisee-verhaal met een heuse ontdekkingstocht (een Odyssee) zodat je (al doende) vertrouwd raakt met de werking van de hogeschool.
  We verwelkomen je graag op de campus vanaf 9u. Vanaf het onthaal zal er bewegwijzering worden voorzien, zodat je op de juiste plek geraakt. We gaan stipt om 9u30 van start. We bieden je graag ’s middags een broodje aan en eindigen die dag ten laatste om 17u00. 
   
 • Aan de studenten van het Brugprogramma (reeds HBO V diploma en werken): we verwachten je op dinsdag 17 september 2019 om 9u op de campus in Sint-Niklaas. We starten met een "Verwelkomings- en kennismakingsmoment" met koffie en ontbijtkoek en geven daarna info rond een aantal praktische zaken. Er is zeker voldoende tijd voor jouw vragen.
   
 • Studenten 2VE en 3VE worden maandag 23 september 2019 verwacht. We treffen mekaar op onze derde verdieping.
   
 • Studenten 4VE worden op vrijdag 20 september 2019 verwacht. We zien mekaar op onze derde verdieping.

Start academiejaar

Maandag 23 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info vind je hier.