Verpleegkunde - Campus Aalst

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling.

  • Studenten 1e jaar verpleegkunde worden op maandag 24 september 2018 verwacht voor de eerste onthaaldag.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie te laten ontdekken zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Je start jouw Odisee-verhaal met een heuse ontdekkingstocht (een Odyssee) zodat je (al doende) vertrouwd raakt met de werking van de hogeschool.

We verwelkomen je graag op de campus vanaf 8u30. Vanaf het onthaal zal er bewegwijzering worden voorzien, zodat je op de juiste plek geraakt. We gaan stipt om 9u00 van start. We bieden je ’s ochtends een ontbijt aan en eindigen die dag ten laatste om 18u00. 
Het exacte programma vind je hier.

  • Studenten 2e en 3e jaar verpleegkunde worden op vrijdag 21 september 2018 verwacht. We treffen mekaar op onze derde verdieping.

Het exacte programma van die dag zal via Toledo worden gepubliceerd.

Start academiejaar

Voor de eerstejaars: maandag 24 september 2018 wordt het academiejaar officieel geopend met de onthaaltweedaagse en op woensdag gaan we dan meer inhoudelijk van start.

Voor de tweede- en derdejaars: maandag 24 september wordt het academiejaar officieel geopend en gaan de lessen van start.

Het lessenrooster dien je wekelijks te raadplegen op toledo: https://student.odisee.be/toledo

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info volgt later.