Vastgoed (via Afstandsonderwijs)

Introductiecursussen

In de week vóór aanvang van het academiejaar (16/09 – 20/09/2019) kan je deelnemen aan 2 introductiesessies wiskunde.
Het volledige programma en hoe je vrijblijvend kan inschrijven voor één of meerdere sessies, vind je hier.

Startmoment

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Op dinsdag 1 oktober vindt de startdag voor HAO-studenten plaats. Enerzijds wordt de algemene werking van het hoger afstandsonderwijs toegelicht, anderzijds worden bepaalde vakken reeds opgestart. Op dit startmoment starten we tevens de projectwerken op. Indien je je ingeschreven hebt voor één van de projectwerken (1-5), is je aanwezigheid verplicht. Op dit moment worden de groepen immers samengesteld.

Een gedetailleerde planning wordt bekendgemaakt via het elektronisch leerplatform. Kijk deze zeker goed na, want voor bepaalde activiteiten is je aanwezigheid verplicht.

Terugkommomenten

In de loop van de semesters worden een aantal contactmomenten (meestal op een dinsdagavond) georganiseerd, waarvan de detailplanningen (data, uurregeling en vakken die aan bod komen) zullen gecommuniceerd worden via het elektronisch leerplatform.