Vastgoed (via Afstandsonderwijs)

Introductiecursussen

In de week vóór aanvang van het academiejaar (17/09 – 21/09/2018) kan je deelnemen aan een paar specifieke introductiesessies.
Het volledige programma en hoe je vrijblijvend kan inschrijven voor één of meerdere sessies, vind je hier.

Startmoment

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Op dinsdag 9 oktober vindt de startdag voor HAO-studenten plaats. Enerzijds wordt de algemene werking van het hoger afstandsonderwijs toegelicht, anderzijds worden bepaalde vakken reeds opgestart. Op dit startmoment starten we tevens de projectwerken op. Indien je je ingeschreven hebt voor één van de projectwerken (1-5), is je aanwezigheid verplicht. Op dit moment worden de groepen immers samengesteld.

Een gedetailleerde planning wordt bekendgemaakt via het elektronisch leerplatform. Kijk deze zeker goed na, want voor bepaalde activiteiten is je aanwezigheid verplicht.

Start academiejaar

Maandag 24 september 2018 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Terugkommomenten

In de loop van de semesters worden een aantal contactmomenten (meestal op een dinsdagavond) georganiseerd, waarvan de detailplanningen (data, uurregeling en vakken die aan bod komen) zullen gecommuniceerd worden via het elektronisch leerplatform.

Aankoop Schriftelijk Studiemateriaal

Het schriftelijk studiemateriaal (cursussen en handboeken) moet je online bestellen bij Standaard Boekhandel. Op de dag van het startmoment bestaat de mogelijkheid om tijdig besteld materiaal af te halen en te betalen in de sportzaal. Als HAO student kan je bij het bestellen eventueel kiezen om je pakket te laten opsturen.

Meer info hierover vind je hier.