Studentenadministratie

Je kan terecht bij de dienst Studentenadministratie voor:

  • allerhande administratieve formaliteiten m.b.t. inschrijvingen, toelatingen, studiegelden, examenresultaten, diploma’s…;
  • informatie over alle aspecten van het onderwijs- en examenreglement;
  • informatie over het studieaanbod.

 

De Studentenadministratie contacteren?

  • LISA!

Het startpunt voor al jouw vragen is LISA, onze virtuele baliemedewerker voor (toekomstige) studenten. Je vindt haar op onze websites odisee.be/inschrijven, info.odisee.be en op het studentenportaal student.odisee.be. Zij is ook beschikbaar op FB Messenger.

LISA gidst jou naar een antwoord op tal van vragen over inschrijvingen, attesten, studiegeld en studiekosten, individueel studieprogramma (ISP), examens, diploma’s en allerhande praktische en administratieve weetjes over studeren aan Odisee.

Weet LISA het antwoord op jouw vraag niet? Dan brengt zij jou met één volgende klik in contact met een echte medewerker Studentenadministratie. Via een persoonlijk (video)gesprek kan je je individuele situatie uitleggen, je vragen stellen, of kunnen we jou via schermdeling zelfs stap voor stap begeleiden in onze administratieve toepassingen voor studenten. Elke werkdag tussen 8u30 en 16u zitten we klaar om jou te helpen. 

       

Buiten de kantooruren of als alle medewerkers in gesprek zijn, kan je je gegevens bij LISA achterlaten en nemen we zo snel als mogelijk met jou contact.

  • MAIL

Is zo’n virtuele baliemedewerker voor jou nog wat té ongrijpbaar? Dan is een goeie ouwe mail in onze mailbox ook nog een mogelijkheid. Laat je vraag én je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk:

Wanneer het niet mogelijk is om je vraag op afstand op te lossen, zullen we jou voorstellen om naar de balie van de dienst op de campus te komen. Zolang de Corona-veiligheidsmaatregelen van kracht zijn, vragen we jou om NIET ZONDER AFSPRAAK naar onze balies te komen, om onveilige samenscholingen van bezoekers aan onze balies te vermijden.

  • TELEFOON

Onze LISA is vanaf nu ook onze telefoniste. We zijn er immers van overtuigd dat we je veel beter kunnen helpen via onze persoonlijke (video)gesprekken.

Privacy clausule

Wegens de privacywetgeving (Algemene Verordening voor Gegevensbescherming) mag Odisee geen gegevens over haar studenten verstrekken aan derden.
Dit betekent dat wij ook geen informatie meedelen aan ouders maar enkel aan de betrokken student zelf.

Zie ook: Opvolgen studies door de ouders.