Secundair onderwijs (lichamelijke opvoeding) - Campus Dilbeek

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

De aanwezigheid op de onthaaldagen is verplicht. We geven je de meest essentiële informatie mee zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je als nieuwe student bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling. De studenten van de 2de en 3de opleidingsfase krijgen uitleg over de opstart van de stages, projecten, keuzevakken, bachelorproef en internationalisering.

Gelieve je te voorzien van sportkledij met indoor- en outdoorschoenen. Vergeet ook niet om je login (studentennummer) en paswoord mee te brengen (nieuwe studenten ontvangen dit bij hun documenten van inschrijving). Je zal het nodig hebben om in te loggen op het digitale leerplatform.

Als nieuwe student in de opleiding word je verwacht op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2019.

De opstart van de tweede en derde opleidingsfase is voorzien op donderdag 19 september 2019.

Voor de dag- en uurregeling verwijzen we naar het programmaoverzicht

Voor meer informatie kan je mailen naar onthaal.dilbeek@odisee.be of bellen naar het nummer 02 466 51 51

Start academiejaar

Maandag 23 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.
Je wordt na inschrijving automatisch toegewezen aan een klasgroep.

Specifieke klasgroepen op basis van de keuzevakken.  

Specifieke kledij

In de sportzalen ben je verplicht om indoorschoenen te dragen. Voor de buitenactiviteiten zorg je ook best voor een paar stevige outdoorschoenen. Gepaste sportkledij mag je zelf voorzien, maar je kan op de campus ook kledij aankopen met het logo van de opleiding. Die kledij kan je bestellen tijdens de onthaaldagen. Er is geen aankoopverplichting.

Lockers

Aan het onthaal van Campus Dilbeek kan je terecht voor het huren van een locker. 
Je betaalt éénmalig een waarborg van € 25, die wordt teruggestort op aanvraag wanneer je je locker niet meer gebruikt.

Hoe kan je een locker aanvragen:

  1. Kom met je studentenkaart naar het onthaal.
  2. Betaal je waarborg (€ 25) via bancontact.
  3. De dag erna ontvang je je kleur en het nummer van je locker.

De lockers bevinden zich op de benedenruimte aan de sportinfrastructuur. Je kan je locker openen door je studentenkaart voor de locker van jouw kleur (we hebben 3 kleuren) te houden. Je zal een kleine klik horen; het slotje van jouw locker opent zich. Als je ondertussen vergeet naar je locker te gaan zal dit zich na 8 seconden opnieuw sluiten (veiligheid). Je kan tijdens je hele studietijd op campus Dilbeek je eigen locker behouden. Als je je locker niet meer wenst te gebruiken kom je met je studentenkaart naar het onthaal. Je kaart wordt dan gedeactiveerd en je waarborg wordt teruggestort. Er zijn ook nog een 40-tal lockers (rode lockers in het begin van de gang) beschikbaar met sleutel voor studenten die liever dit formaat verkiezen.