Psychosociale gerontologie

Stevig uit de startblokken

Wil jij van bij de start een extra duwtje in de rug? Wil je tips over succesvoller omgaan met twijfel, stress en onzekerheid? Je eigen krachten verkennen en leren inzetten? Werken aan haalbare doelen? Dan is ons coaching programma voor startende studenten misschien net wat je zoekt. We organiseren twee bijeenkomsten: op dinsdag 3 september en op dinsdag 1 oktober 2019. Inschrijven kan t.e.m. 1 september 2019 via info.schaarbeek@odisee.be. Je vindt meer info in de flyer.

In de loop van het academiejaar origaniseren we nog de volgende sessies. Deze worden georganiseerd buiten de reguliere lesdagen:

  • Studeervaardigheden
  • Beantwoorden van (examen)vragen
  • Taalondersteuning door een taalcoach
  • Omgaan met faalangst

Start academiejaar

Ben je nieuw in de opleiding dan start je het academiejaar op donderdag 12 september. Je wordt verwacht vanaf 9u voor een korte onthaalsessie en krijgt daarna je eerste les. Een lesdag loopt van 9u tot 12u30, en van 13u45 tot 17u.

Het programma van de eerste lesdag wordt gemaild op eenvoudige aanvraag via info.schaarbeek@odisee.be.

Toelating

Beschik je niet over het juiste diploma hoger onderwijs en/of de relevante werkervaring om rechtstreeks toegang te verkrijgen tot deze opleiding? Dan neem je best contact op met het opleidingshoofd of de coördinator.  Je stuur hiervoor een mail naar info.schaarbeek@odisee.be waarna men met jou contact zal opnemen voor een intakegesprek op basis van een portfolio.