Office management - Campus Brussel

Onthaalweek

Aan onze instelling staat de student centraal. Na een laatste schooljaar waarin je je comfortzone als nooit tevoren moest vergroten en je je vakantie plots creatiever dan ooit moest invullen, is het nu tijd voor een nieuwe, ongetwijfeld uitdagende sprong: je eerste stappen in het hoger onderwijs! Als docententeam  Office Management staan wij alvast te trappelen om je mee op sleeptouw te nemen zodat je met de nodige omkadering onze veelzijdige opleiding kan aanvatten en je je met veel goesting in het studentenleven kan storten.

Start academiejaar voor eerstejaars

Maandag 21 september 2020 is onze startdag. Omdat we graag met het hele eerste jaar samen beginnen, verwachten we je vanaf 8u.30 op een unieke locatie. We starten de eerste les dus NIET op de campus, maar wel in het grote auditorium van het Belfius-gebouw ‘Pacheco’ in het zogenaamde Brussels44Center (Kruidtuin/Pachecolaan 44 in Brussel). Dat bevindt zich op wandelafstand van zowel het Noord- als het Centraal Station en op 10min. stappen van onze campus. Je zal de banners van Odisee herkennen.

Het wordt een dag vol nieuwe ontmoetingen met medestudenten en docenten.  De start van een hele onthaalweek waarin we je voorbereiden op je een fantastisch academiejaar. Wij volgen grotendeels je normale lessenrooster, maar passen de gewone activiteiten aan zodat je geleidelijk aan vertrouwd wordt met wat onze co-hogeschool jou te bieden heeft.

Lees zorgvuldig het programma en breng je accountgegevens en je laptop mee

Tijdens die eerste week leer je hoe we dit academiejaar veilig aan de slag gaan, online en op de campus. Aanwezigheid is van bij de start superbelangrijk, want de voorbije maanden hebben duidelijk bewezen dat glasheldere, eenduidige communicatie van bij de start voor alle studenten een must is.

Tijdens die eerste week maak je kennis met ons, met je medestudenten, met je buddy en verkennen we de campus en de Brusselse (leer)omgeving. Je leert ook hoe wij het afstandsleren in sommige vakken vorm geven. Daarnaast zijn ook de niveautesten voor de talen ingepland.

Uiteraard onthalen we je in de meest veilige omstandigheden – met mondmasker en voldoende afstand. Wij zijn alvast superenthousiast om jou te leren kennen.

Nieuwsgierig? Lees hier hoe we de onthaalweek zullen vorm geven. Ontdek hier het programma

Start academiejaar voor tweede- en derdejaars

De studenten uit de tweede en derde opleidingsfase worden onthaald op vrijdag 18 september om 10u. Meer informatie en het programma vind je via de Toledocommunity.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier. In het uurrooster vind je ook het lokaal waar je aanwezig moet zijn.

Studiemateriaal

Bestel je studiemateriaal tijdig online. Je krijgt het thuis geleverd. Meer informatie op onze website vanaf begin september.

Laptop

Om de opleiding te volgen, moet je beschikken over je eigen laptop. Bekijk de systeemvereisten.

Ben je op zoek naar een robuuste en snelle laptop die voldoende performant is voor al je taken? Neem een kijkje in de Odisee academicshop.

  • 3 jaar lang servicegarantie binnen de 24 uur
  • Vervangtoestel inbegrepen
  • Techniekers die je bijstaan – op kot, op de campus of bij je thuis.

Meer informatie vind je hier.

Software

Raadpleeg en installeer de software van jouw opleiding via academicsoftware.
​Je vindt de tegel ‘Software nodig?' op student.odisee.be > dashboard ICT-ICTO.