Lager Onderwijs - Campus Brussel

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling.

De onthaaldagen vinden plaats op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 september 2018.
De uitnodiging en meer praktische info vind je hier: eerste jaar - tweede jaar - derde jaar. Voor meer details verwijzen we naar het volledige programmaoverzicht van de onthaaldagen.

Studenten van de 2de opleidingsfase hebben tijdens de onthaaldagen ook een tweedaagse.
Meer praktische info vind je hier.

Studenten van de 3de opleidingsfase starten op 24, 25 en 26 september 2018 met buitenspeeldagen. Meer info vind je hier.

Voor meer informatie kan je terecht op het studiegebiedsecretariaat (02 608 49 34).

Studenten die inschrijven voor het verkorte programma:

  • Eerste opleidingsfase BaLO voor houders van het diploma BaKO/BaSO:
    We nodigen je graag uit op de onthaalnamiddag op woensdag 19 september 2018 van 14u tot 17u in lokaal 3402 (Hermesgebouw, Stormstraat 2, 1000 Brussel).
  • Tweede opleidingsfase BaLO voor houders van het diploma BaKO/BaSO:
    We nodigen je graag uit op de onthaalnamiddag op woensdag 19 september 2018 van 15u tot 17u in lokaal 3402 (Hermesgebouw, Stormstraat 2, 1000 Brussel).

Voor de studenten met een flexibel traject: zij sluiten best aan bij de opleidingsfase waarvan ze de meeste OPO’s opnemen.

Start academiejaar

Maandag 24 september 2018 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.