Lager Onderwijs - Campus Aalst (via afstandsonderwijs)

Instapcursus wiskunde

Deze instapcursus biedt je de mogelijkheid je kennis en vaardigheden wiskunde uit de lagere school op te frissen en verder in te oefenen.
De lessenreeks vindt plaats op de hogeschool tijdens de introductieweek  (week van maandag 16 t.e.m. vrijdag 20 september 2019).

Alle deelnemers ontvangen een syllabus.

Het inschrijvingsgeld voor de instapcursus bedraagt  € 40 voor een lessenreeks van 3 halve dagen (inclusief werkmateriaal). De betaling gebeurt via de studentenrekening.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk. Dit kan door een mail te richten aan jolien.herman@odisee.be met als onderwerp: inschrijving instapcursus wiskunde.
Verdere info volgt nog in de week voor de cursus van start gaat.

Onthaaldag

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op dinsdag 17 september 2019 om 17u30 voor deelname aan de introductiedag.

Start academiejaar

Dinsdag 24 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen om 18u15.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Studiemateriaal

De handleiding voor het bestellen van nieuwe handboeken en cursussen kan je bestellen via volgende link: http://student.odisee.be/nl/cursussen.

Tweedehands boeken

Oud-studenten kunnen boeken te koop aanbieden op het elektronisch prikbord. Nieuwe studenten kunnen er, als ze dat willen, de contactgegevens van de aanbieders vinden. Klik hiervoor op deze link: http://nl.padlet.com/baloictcdm/2dehandsboekenverkoop.

Extra kosten

Elke student ontvangt gedurende het academiejaar per mail rekeningen voor leeruitstappen e.a. klassikale kosten. Deze rekeningen worden via overschrijving vereffend.