Lager Onderwijs - Campus Aalst

Instapcursus wiskunde

Deze instapcursus biedt je de mogelijkheid je kennis en vaardigheden wiskunde uit de lagere school op te frissen en verder in te oefenen.
De lessenreeks vindt plaats op de hogeschool tijdens de introductieweek  (week van maandag 14 t.e.m. vrijdag 18 september 2020).

Alle deelnemers ontvangen een syllabus.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk. Dit kan door een mail te richten aan tine.janssens@odisee.be met als onderwerp: inschrijving instapcursus wiskunde.
Verdere info volgt nog in de week voor de cursus van start gaat.

Onthaaldag

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op de onthaaldag op woensdag 16 september 2020 van 8u45 tot 16u15. Breng je lunchpakket mee.

Start academiejaar

Maandag 21 september 2020 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Studiemateriaal

De handleiding voor het bestellen van nieuwe handboeken en cursussen kan je bestellen via volgende link: http://student.odisee.be/nl/cursussen.

Tweedehands boeken

Oud-studenten kunnen boeken te koop aanbieden op het elektronisch prikbord. Nieuwe studenten kunnen er, als ze dat willen, de contactgegevens van de aanbieders vinden. Klik hiervoor op deze link: http://nl.padlet.com/baloictcdm/2dehandsboekenverkoop

Laptop

Om de opleiding te volgen, moet je beschikken over je eigen laptop. Bekijk de systeemvereisten.

Ben je op zoek naar een robuuste en snelle laptop die voldoende performant is voor al je taken? Neem een kijkje in de Odisee academicshop.

  • 3 jaar lang servicegarantie binnen de 24 uur
  • Vervangtoestel inbegrepen
  • Techniekers die je bijstaan – op kot, op de campus of bij je thuis.

Meer informatie vind je hier.

Software

Raadpleeg en installeer de software van jouw opleiding via academicsoftware.
​Je vindt de tegel ‘Software nodig?' op student.odisee.be > dashboard ICT-ICTO.

Extra kosten

Elke student ontvangt gedurende het academiejaar per mail rekeningen voor leeruitstappen e.a. klassikale kosten. Deze rekeningen worden via overschrijving vereffend.