Kleuteronderwijs - Campus Aalst

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op de onthaaldagen, woensdag 18 en donderdag 19 september 2019. We voorzien een programma waarbij je kan kennismaken met de campus, de docenten, de medestudenten, de uurregeling en het opleidingsprogramma. We verwachten je woensdag om 8u30 en eindigen die dag rond 16u15. Je ontvangt dan ook het programma voor donderdag 19 september 2019.

Start academiejaar

Maandag 23 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Studiemateriaal

De handleiding voor het bestellen van nieuwe handboeken en cursussen kan je bestellen via volgende link: http://student.odisee.be/nl/cursussen.

Tweedehands boeken

Oud-studenten kunnen boeken te koop aanbieden op het elektronisch prikbord. Nieuwe studenten kunnen er, als ze dat willen, de contactgegevens van de aanbieders vinden. Klik hiervoor op deze link: http://nl.padlet.com/BAKOCDM/boekenverkoop.

Extra kosten

Elke student ontvangt gedurende het academiejaar per mail rekeningen voor leeruitstappen e.a. klassikale kosten. Deze rekeningen worden via overschrijving vereffend.