Ik volg een modeltraject

Je wordt (automatisch of door de opleiding) toegewezen aan een klasgroep van de opleidingsfase waarvan je dit academiejaar opleidingsonderdelen zal opnemen.

Volg je een opleiding waarbij de klasgroep automatisch wordt toegewezen door het systeem, dan worden in je Individueel Studieprogramma (ISP) alle plichtvakken binnen de opleidingsfase aangevinkt en de events aangeduid die overeenkomen met de toegekende klasgroep. Voor de eventuele keuzevakken duid je zelf het opleidingsonderdeel aan én het event dat correspondeert met de klasgroep van de plichtvakken. Als er in je ISP bepaalde opleidingsonderdelen zijn aangevinkt die je in het lopend academiejaar niet wil volgen, dan kan je deze uitvinken.

Volg je een opleiding waarbij de klasgroep wordt toegewezen door de opleiding, dan moet je in je Individueel Studieprogramma (ISP), de opleidingsonderdelen aanvinken die je wenst te volgen (plichtvakken én eventuele keuzevakken). Voor alle aangevinkte opleidingsonderdelen moet je ook zelf de events selecteren die overeenkomen met de klasgroep die je werd toegekend.

Deze werkwijze garandeert een clashfree uur- en examenrooster.