Bedrijfsmanagement Campus Aalst (via afstandsonderwijs)

Al een intakegesprek gehad?

Wat je kan opnemen in een academiejaar hangt van heel veel factoren af: je werksituatie, je gezin, je ambitie, … Daarom luisteren wij graag naar jouw specifieke situatie en stellen we een programma op maat voor. Het HAO-systeem is erg flexibel: niets moet, veel kan, jij bepaalt het tempo waarop je vooruit gaat.

Een intakegesprek is verplicht. Contacteer:

Inschrijven kan ook online

Na een intake kan je inschrijven.  Dit kan op de campus (in de zomermaanden, raadpleeg de openingsuren), maar kan ook volledig online. Meer info vind je op www.odisee.be. Navigeer in het keuzemenu bovenaan naar Inschrijven en volg de instructies. Bij de afronding van je inschrijving ontvang inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot Toledo, het elektronisch leerplatform en tot de online bestelmodule van Standaard Boekhandel.

Onthaaldag

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

De startdag is verplicht voor alle starters. Je maakt er kennis met docenten en medestudenten en krijgt er zicht op de ICT-ondersteuning en begeleiding.  Boeken die je via de online toepassing van Standaard Boekhandel hebt besteld, kan je dan afhalen. Het volledige programma vind je hier.

Datum en uur: maandag 1 oktober 2018 van 16.00u tot 18.45 uur
Plaats: campus Dirk Martens, derde verdieping

Niveautests talen

Heb je een goede voorkennis Frans, Engels, Duits of Spaans? Dan kom je misschien in aanmerking voor een vrijstelling.

Lees er hier meer over. De niveautests vinden dit jaar plaats op maandag 8 oktober 2018. Vooraf aanmelden is verplicht.

Kalender HAO

In de loop van de semesters voorzien we een aantal contactmomenten, die ofwel online of op de campus plaatsvinden.  Alle activiteiten vinden plaats op maandag. Klik door naar deze Instructiepagina om je persoonlijk lessenrooster te raadplegen.