Bedrijfsmanagement - Campus Aalst

Onthaaldag

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, het praktische reilen en zeilen in de opleiding en het campus-studentenleven. Je ontvangt je lessenrooster en kunt de cursussen en boeken aankopen. Een niet-te-missen startdag waarop iedere student wordt verwacht.

De onthaaldag voor nieuwe studenten vindt plaats op vrijdag 20 september 2019 van 9.00 uur tot 13.00 uur.

09.00u – 10.00u                Verzamelen aan het onthaal, gevolgd door een introductie en praktische info
10.00u – 11.00u                Kennismaking studentenfaciliteiten en online platformen + rondleiding op de campus
11.00u – 13.00u                Afhalen cursus –en boekenpakket

Kennismakingsdagen

Studeren is een pak aangenamer als je je medestudenten en docenten kent. Van woensdag 2 tot vrijdag 4 oktober 2019 trekken we naar Ronse voor een mix van leuke activiteiten, uitdagingen en informatieve momenten.  Resultaat: het ijs is gebroken en het jaar start in een ontspannen sfeer.  Elk jaar blikken studenten hier enthousiast op terug!  De kostprijs bedraagt € 120, incl. overnachtingen en maaltijden.

Hier vind je meer info.

Start academiejaar

Maandag 23 september 2019 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.